LV RU EN
 
 

 

 "Tu vienmēr atrod to, ko meklē, ja vien meklē to, ko gribi atrast. Pajautā sev: "Vai es tiešām meklēju? Vai tomēr es vēl tikai gribu atrast? Un tad sajūti atšķirību." Rita Ivanova

 

Kāpēc man tik ļoti patīk bungošanas tehnika?

   Te ir arī video par šo tēmu, ja nav vēlmes lasīt: Noskatīties video

Pirmo reizi par Emocionālās Brīvības Tehniku (EBT) jeb bungošanas tehniku (vairāk uzzināt par bungošanas tehniku var noskatoties video: EBT video) uzzināju pirms kādiem gadiem 5, kad vēl strādāju bankā. Paralēli darbam, man bija arī neliela privātā prakse personīgajā izaugsmē, tāpēc kāda laba draudzene, domādama, ka kaut kas tāds mani var interesēt, atsūtīja linku uz YouTube video, kur vīrietis brillēs veica ļoti dīvainas darbības - viņš bungoja ar savu pirkstu spilventiņiem uz dažādiem punktiem uz sejas, ķermeņa, izsakot dīvainus tekstus - kaut ko par naudu, kaut ko par traumām, kaut ko par emocijām. Mana pirmā reakcija uz to bija: "Ak, Dievs! Cik muļķīgi tas izskatās!  Vai tiešām kaut kas tik vienkāršs, jocīgs var strādāt un kaut ko mainīt?" Un es secināju - Tas nav priekš manis! Un es aizmirsu par šo tehniku, turpinot strādāt un dzīvot ierastā ritmā.

2010.gada vasarā es pieņēmu lēmumu atstāt darbu bankā un pilnīgi nodoties manai sirdslietai - personīgās izaugsmes jomai - palīdzēt cilvēkiem radīt tādu dzīvi, kādu viņi vēlas.
Un pirmā lieta, ko es sapratu, kad sāku darboties patstāvīgi - būt par uzņēmēju nav tik viegli. Kad kļūstat sev par saimnieku, visi jūsu ienākumi ir pilnīgi atkarīgi tikai no tā, ko jūs darāt vai nedarāt, un lai arī man bija lieliska ekonomiskā, finansiālā izglītība, es sapratu, ka ir vajadzīgs kaut kas vairāk. 
Galvenā mana problēma bija - prasīt samaksu par manu darbu, par manu palīdzību. Cilvēki vērsās pie manis, un manas zināšanas, spējas bija pietiekamas, lai varu palīdzēt, taču tad, kad man jautāja, cik tas maksā - es jutos paralizēta, stostījos, šaubījos, baidījos un... bieži vien nosaucu smieklīgi mazu summu vai arī vispār neprasīju samaksu. Manī bija uzskats, ka prasīt samaksu par palīdzību cilvēkiem ir slikti, ka nauda ir ļaunums, ka nauda nav galvenais. Taču tas nav patiesība! Man bija jārūpējas par sevi - es arī ēdu, man arī bija jāmaksā rēķini un jānodrošina sevi ar visu nepieciešamo
.
Lai arī cik laba izglītība jums būtu, ja uzskatāt, ka nauda ir slikti, tā pie jums nenāks.
Es izlēmu tikt ar to galā. Es investēju tūkstošiem latu (es nepārspīlēju!!!) dažādās starptautiskās personīgās attīstības programmās, programmās, kur runa gāja par naudu un tās saikni ar mūsu iekšējo pasauli - es mācījos, mācījos, pētīju, pētīju, sāku rīkoties savādāk - un lai arī situācija mainījās, taču ne būtiski. Paldies Dievam, man bija zināmi uzkrājumi, kas ļāva man zināmu laiku veltīt izaugsmei un pētīšanai, taču, kā finansists, es zināju, ja nauda neienāk, uzkrājumi arī beidzas :-)

Man bija vajadzīgs kaut kas efektīvāks par visu to, ko darīju iepriekš! Un, kad nodoms ir izteikts, nāk arī risinājums!
Kādu dienu tajā pašā YouTube kanālā ieraudzīju citu video, kur sieviete runāja par naudu, blokiem to saņemt, negatīviem uzskatiem par to, un izmantoja bungošanas tehniku, lai atbrīvoties no tiem. Šoreiz tas mani uzrunāja! Man nebija, ko zaudēt, un es devu šai tehnikai iespēju pierādīt tās lietderību manis pašas dzīvē.
REZULTĀTI BIJA PĀRSTEIDZOŠI!!!
Izrādās, ka visi lēmumi, ko pieņemam, visas darbības, ko veicam, ir atkarīgas no tā, ko jūtam - no mūsu emocijām un jūtām.
Ja jūtaties labi, jūtat pozitīvas emocijas, esat pārliecināts par sevi, jūs pieņemsiet vislabākos lēmumus par to, ko ēst, par to, lai sāktu vingrot, dzīvot veselīgi, lai veiktu kādas darbības, kas uzlabos jūsu biznesu, lai atrastu darbu, kas jums patiks. Savukārt, ja jūtat raizes, stresu, bailes, neapmierinātību, aizvainojumu, šaubas par sevi un citiem utt., jūs pieņemsiet vissliktākos lēmumus par ēšanas paradumiem, pieņemsiet lēmumu pārtraukt vingrot, sabotēsiet sevi biznesā vai savā karjerā, radīsiet strīdus savās attiecības utt. Emocijas 100% nosaka mūsu rīcību! Emocijas, ko jūtam, rada mūsu realitāti!

Un ja attiecībā uz naudu jūs jūtat negatīvas emocijas - kauns, bailes, dusmas, naidu, nepieņemšanu - jūs pieņemsiet vissliktākos finansiālos lēmumus, kas vienkārši var sagraut jūsu dzīvi.

Emocionālās Brīvības Tehnika ir tas, kas ļoti maigi, ātri un efektīvi palīdz tikt ar to galā. 

Kādas tad ir galvenās lietas, kāpēc jums šī tehnika ir vajadzīga:
‍1) tā ir ļoti vienkārša un viegli apgūstama. To var apgūt ikviens - sākot no bērna, līdz pensionāram. Apgūstot to, jūs gūstat neatkarību, jo varat patstāvīgi to pielietot jebkurā brīdī;
‍2) tā ir ātra un iedarbīga, varat just rezultātu uzreiz - 5-10 min bungošanas atstāj uz jūsu ķermeni un prātu tikpat lielu pozitīvu iedarbību, kādu jūs gūtu no 1,5-2.stundu ilgas meditācijas!!! Tā neprasa daudz laika, bet dot ļoti labus rezultātus.
‍3) to var pielietot jebkurām dzīves jomām - naudas lietu sakārtošanai, svara samazināšanai, veselībai, personīgām attiecībām, ideju ģenerēšanai, biznesa lēmumu pieņemšanai, mācībām, sportā, labākās karjeras atklāšanai, lai atbrīvotos no dažādām fobijām utt. Tā darbojas visās jomās, jo mēs jūtam emocijas, jūtas attiecībā uz visu, ko piedzīvojam;
‍4) to var veikt jebkurā vecumā.

Daudzi augsta līmeņa sportisti, kino zvaigznes, mūziķi, uzņēmēji, personīgās izaugsmes "guru" utt. arvien plašāk sāk pielietot šo tehniku, lai sasniegtu labākus rezultātus un radītu to, ko vēlas. Par šo tehniku pozitīvi atsaucas tādi cilvēki, kā Opra, Dīpaks Čopra, Džo Vitali, Bobs Proktors u.c.
Savā darbā es regulāri uzzinu kaut ko jaunu - jaunas metodes, vingrinājumi, tehnikas, idejas, kā palīdzēt cilvēkiem atklāt viņu patieso potenciālu un izpaust to, radot tādu dzīvi, kādu viņi vēlas. Un galvenais kritērijs, pēc kura es novērtēju metodes lietderību - praktiski, taustāmi, redzami, pierādāmi rezultāti. Un bungošanas tehnika radīja tādus rezultātus manā dzīvē. Galvenie no tiem ir:
‍1) guvu skaidrību par savu aicinājumu un pārveidoju savu hobiju par "darbu", ko patiesi mīlu - kā, ko un kad darīt, lai gūtu gan garīgu, gan materiālu gandarījumu;

‍2) mani ienākumi pieauga 5 reizes jau nākamajā mēnesī, kopš sāku izmantot bungošanas tehniku, lai atbrīvotos no naudas blokiem;
‍3) atbrīvojos no 13 kg liekā svara 4 mēnešu laikā bez diētu ievērošanas un intensīvas vingrošanas - tas bija pārsteidzoši viegli, jautri un ātri!


Tas viss pārliecināja mani par šīs tehnikas efektivitāti un iedrošināja mani izmantot to arī darbā ar maniem klientiem, lai arī viņi varētu daudz vieglāk un ātrāk gūt rezultātus, kādus vēlas.
Ja vēlaties pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē - vai tas ir biznesa attīstīšana, ienākumu palielināšana, veselības uzlabošana, liekā svara samazināšana, sakārot personīgo dzīvi, atrast savu dzīves aicinājumu, mainīt karjeru, atbrīvoties no bailēm (jebkura veida bailēm!), uzlabot pašvērtējumu un pašpārliecinātību utt., tad Emocionālās Brīvības Tehnika var ievērojami atvieglot šo mērķu sasniegšanu.

‍Priecāšos palīdzēt arī jums to apgūt un sākt pielietot! 

Vēlos iedrošināt pieteikties 4 bezmaksas video bungošanas vingrinājumiem labklājības uzlabošanai (sk. mājas lapas augšdaļā sarkana josla), lai varat izmēģināt un pārliecināties par šīs tehnikas efektivitāti. 
Kā arī apskatieties programmu par to, kā es atbrīvojos no liekiem 13 kg 4 mēnešu laikā bez diētu ievērošanas un sevis ierobežošanas.

Jūs esat pelnījuši sasniegt savus mērķus viegli!

‍Ar siltiem sveicieniem,
‍Rita

‍P.S. Lūdzu, abonējiet arī manu kanālu YouTube, lai varat sekot līdzi jaunākiem video - bungošanas vingrinājumiem un ieteikumiem savu vēlmju īstenošanai!

‍ 




Mob. tel.: +371 29857838 E-mail: ritaivanova@kaizen.lv
Copyright © 2012  All rigts reserved. »