LV RU EN
 
 

 

 "Tu vienmēr atrod to, ko meklē, ja vien meklē to, ko gribi atrast. Pajautā sev: "Vai es tiešām meklēju? Vai tomēr es vēl tikai gribu atrast? Un tad sajūti atšķirību." Rita Ivanova

 

Nauda nav pats galvenais. Tiešām?!

  Mēs, Rietumos, esam piešķīruši naudai milzīgu spēku un varu. Vai jūst to apzināties vai arī nē, taču nauda ietekmē ikvienu lēmumu, ko pieņemat. 
Nauda ietekmē to, kur un kādos apstākļos jūs dzīvojat, kā jūs ģerbjaties, ko jūs ēdat, kā jūs pavadāt savu brīvo laiku, kādus hobijus izvēlaties, un to, ko pēc jūsu domām esat pelnījuši. Es pat varētu izaicināt jūs un lūgt nosaukt kaut vai vienu lēmumu, kuru kaut kādā mērā neietekmēja nauda. 
Nauda atstāj iespaidu arī uz to, kā jūs to pelnat - vai tas ir bizness, atgots darbs vai pabalsti. Nauda nosaka to, cik daudz jūs strādājat, kādi ir jūsu klienti, kā pasniedzat sevi citiem, cik veiksmīgi pēc jūsu domām esat un pat mērķus, kurus pēc jūsu domām varat sasniegt. 
Un jo ātrāk mēs apzināsimies un pieņemsim, ka naudai ir nozīme, jo tā ietekmē visas citas mums daudz svarīgākas dzīves jomas, jo ātrāk mēs pārstāsim uztraukties, cīnīties par izdzīvošanu, vainot valdību, sistēmas, citus cilvēkus  un pašu naudu visās mūsu nelaimēs, un gūsim reālu iespēju uzlabot mūsu attiecības ar naudu un pārveidot to par mūsu draugu, atbalstu.
Bez veselīgām attiecībām ar naudu nav nozīmes, cik daudz diplomu un izglītības sertifikātu jums ir, cik apdāvināti un talantīgi jūs esat, cik garīgi vai pieredzes bagāti esat, cik labi jums ir sakari. Pat nav nozīmes tam, cik daudz biznesa kursus esat izgājuši un cik lielisks ir jūsu CV vai mājas lapa. Tik ilgi, kamēr jums nebūs veselīgas attiecības ar naudu, jums nāksies piedzīvot grūtības saņemt naudu, lai atbalstītu savu dzīvi un veidot tādu dzīvesveidu, kādu patiesi vēlaties. 

Lai noskaidrotu, kādas ir jūsu pašreizējās attiecības ar naudu, te ir vienkārš vingrinājums:
Ja viss būtu iespējams, un jūs zinātu, ka viennozīmīgi gūsiet panākumus, cik lielus jūs gribētu:
A.     * ienākumus _______ (ierakstiet savu summu);
‍         * uzkrājumus _______________;
‍         * saistības (parādus) _________?
Kāda ir pašreizējā situācija?
‍B.    * ienākumi __________________;
‍        * uzkrājumi __________________;
‍        * saistības (parādi) ______________;

‍Ja B nav vienāds ar A, nosauciet 3 iemeslus, kas, pēc jūsu domām, traucē sasniegt A variantu:
‍        * _________________________________;
‍        * _________________________________;
‍        * __________________________________.

Ja B ir vienāds ar A, jums ir lieliskas attiecības ar naudu! Apsveicu!
Ja nē, tad patiesi iemesli tam var jūs pilnīgi pārsteigt, jo tie var pilnīgi atšķirties no tiem 3, kurus minējāt!
Kad es sāku pētīt manas attiecības ar naudu un iemeslus, kāpēc neesmu punktā A, es biju šokā no tā, ko atklāju. Un tad, kad izmainīju šos patiesos iemeslus, kas padarīja manas attiecības ar naudu vienkārši drausmīgas, situācija mainījās!
‍Ja arī jūs vēlaties atklāt patiesību par to, kas traucē veidot veselīgas attiecības ar naudu un beidzot pārstāt cīnīties par izdzīvošanu, ar parādiem, dzīvot no algas līdz algai, vai arī uzlabot savu dzīves veidu, pelnīt tik daudz, lai varat justies droši, stabili un priecīgi, aicinu apmeklēt manu ekskluzīvu praktisko semināru "Tava Slepenā Naudas Karte", kas notiks sestdien, 25.10.2014. Rīgā, Welton Elefant Hotel konferenču zālē, un kura laikā, veicot vienkāršus vingrinājumus, jūs sastādīsiet pats/pati savu Naudas Karti. Šīs kartes sastādīšana atklās jums visātrāko un vieglāko ceļu uz punktu A. Katram tas ir savs un unikāls! Arī jums!

‍Vairāk info par semināru Rīgā "Tava Slepenā Naudas Karte".


‍Rita Ivanova
‍Stipras dzīves koučs, trenere
‍EBT praktiķe
Mob. tel.: +371 29857838 E-mail: ritaivanova@kaizen.lv
Copyright © 2012  All rigts reserved. »